Cajam Event – Vi arbetar med hjärtat

Vi är en eventpartner som vill ha med både hjärta och hjärna. Det är viktigt att känslan är rätt.
För oss är mötet det centrala. Det är alltid utgångspunkten när vi hjälper våra kunder, oavsett om det är ett event, jubileum, en produktlansering eller konferens. Vi är helt enkelt experter på att skapa meningsfulla möten och events. Utifrån Dina önskemål ser vi till att Dina förhoppningar och förväntningar blir med råge uppfyllt.

Vi är inte bara unika, vi är bra också!

Cajam Event växer. Vi har skapat möten och events sedan 2001. Hos oss finns en fantastisk mix av nytänkande och erfarenhet. Vi kan, tack vare att vi har ett helt knippe av möjligheter inom koncernen, producera och utveckla allt från små exklusiva möten till stora events genom att vi kombinera kreativitet, logistik och stark projektledning. Här skiljer vi oss från många andra eventarrangörer. Cajam har i egen ägo allt från konferenslokaler till mat och aktiviteter. Men vi har också ett enormt stort nätverk i allt från teknik till de största artisterna och föreläsarna i Sverige.
Möjligheterna är enorma. Du vet och berättar för oss hur Du vill ha det och sedan kryddar vi upplevelsen och serverar det bästa Du sett!

 

Några av de kunder som har anlitat oss är ABB, Affärsverken, CSC, CGI, Telenor, Roxtec, Enfo, Karlskrona kommun, Landstinget Blekinge, Dynacon, Dynapac, ACE, EKS, Bergkvarabuss, Sjöbo Elnät, Blekingeflyg, Hotell Scandic, First Hotel, Stadium, Intersport, EHVS Växjö, AAK, Sölvesborg-Mjällby Sparbank, Kalmar kommun, Svenska Foder, Wellnes Studio, Rexus utbildningar, Länsförsäkringar, Skatteverket, Kronofogdemyndigheten, Marinen, Försvarsmakten, IKEA, Boverket, Folktandvården, Karlskronahem, Fortverket, Kristianstad kommun, Linderoths fastighetr, Lindebergs Fastigheter, Sandvikens Fritidstomter, NCC, Nybro Bostads AB, WSP, PEAB, Råbergs Bil, Ronneby kommun, Arbetsförmedlingen, Semcon, Schinlers Hiss, Hässleholms kommun, Svenska Elektrikerförbundet, Trensums Food, Systembolaget, Nättraby Församling, Höörs Församling, Kävlinge Församling, Stadsförsamlingen Karlskrona, Imtech, Frivården m.fl