HÄR FINNS BARA MÖJLIGHETER

När du kommer till oss vet du att du är väntad och att vi är förberedda. Du kan helt koncentrera dig på människorna runt omkring dig, mötets innehåll och det du vill uppnå. Den tekniska utrustningen är kontrollerad och fungerar som den ska och du får naturligtvis en genomgång när du kommer.

Ett möte eller en sammankomst består av så otroligt många detaljer som måste fungera och finnas på plats och när vi pratar om helhet i era arrangemang innebär det att vi gärna tar ansvaret från offert och planering till genomförande och uppföljning.


Vi hjälper till med allt

Från själva lokalen, utställningen och tekniken till fikat och buffén vid minglet samt allt runtomkring.
Fråga oss även gärna om vilka aktiviteter vi kan erbjuda.

För oss är mötet det centrala och utgångspunkten när vi planerar och bygger konferenser, möten och event åt våra uppdragsgivare. Med lyhördhet, nytänkande och levande dialog ser vi till att möta önskemål och förväntningar. Vi har skapat möten och event sedan 2001 vilket ger en leveranssäkerhet i särklass. Små mötesgrupper eller stora konferenser spelar mindre roll, vårt mål är alltid att leverera över era förväntningar!

Vid större möten erbjuder vi stöd i er planering och genomförande genom en av våra projektledare. Våra projektledare kan även hjälpa dig att knyta kontakten med de leverantörer du behöver för ett lyckat arrangemang.
Ett telefonsamtal/mejl till oss och vi ger er ett helhetsarrangemang.

Rosenholm

Idag utgår vi ifrån Rosenholmsområdet och just på Rosenholm har vi två konferenslokaler med plats för upp till 60 respektive 70 personer totalt.

Här har vi även egen restaurang och cafeteria där vi serverar allt ifrån dagens husman och bufféer till trerätters middagar och hembakat.

Välkommen till oss med er förfrågan!