Ett hav av möjligheter

För alla verksamheter inom Cajam-gruppen är mötet det centrala.
Mötet med och mellan människor, vilket ger både utbyte och utveckling.

Cajam

Cajam växer. Vi har skapat möten och events sedan 2001. Hos oss finns en fantastisk mix av nytänkande och erfarenhet. Vi har ett antal olika aktiviteter såsom Kreativa Uppdraget, Dinner Games, Äventyrs- och Teambuildingbanor m.m. Vi ser till så att olika grupper får föreläsare och artister. Vi hjälper människor att ta steg vidare genom coaching och givetvis har vi en certifierad coach i företaget. På vår mötes- och eventsida möter vi närmare 50.000 personer varje år.

Gullberna Park Konferens

Karlskronas största konferensanläggning med 11 olika lokaler i storlek mellan 10 – 220 personer. Vi har investerat i den modernaste tekniken i våra lokaler. Alla ligger i nära anslutning till restaurangen. Som krydda på moset har vi Torpet, där stora och mindre aktiviteter och fester anordnas och ofta avslutas kvällen med en dans på den ”gamla” dansbanan!
www.gullbernapark.se

Klassäventyret.se

Klassäventyret.se är en samlingsportal för våra skolresor. Här ligger ett stort antal paketresor, men också möjligheten att boka en unik skolresa med egen prägel. Närmre 10.000 skolbarn bokar sin skolresa genom den här sidan varje år.
www.klassäventyret.se

Säljö Äventyr

Säljö Äventyr är en fantastisk anläggning på vår paradisö. Här delar vi upp säsongen i tre delar. För- och eftersäsong samt sommarsäsong. Under sommarsäsongen bedriver vi barnkoloniverksamhet på uppdrag. Totalt kommer det då 220 barn uppdelat på 3 perioder. Barnen är mellan 7-16 år.

Under för och eftersäsongen kommer föreningar och skolor ut till ön för boende, och aktiviteter. Totalt finns 110 bäddar. Här finns också samlingssal, matsal, fotbollsplan, tillgång till båtar och kanoter, drakbåtar, äventyrsbana och mycket, mycket annat. Ett besök utan bad och äventyrsbanan är inget riktigt besök! Vi har öppet anläggningen mellan den 1 maj – 31 oktober.
www.saljo.se

Cajam Event

Cajam Event, För oss är mötet det centrala och utgångspunkten när vi planerar och bygger konferenser, möten och event åt våra uppdragsgivare. Med lyhördhet, nytänkande och levande dialog ser vi till att möta önskemål och förväntningar. Vi har skapat möten och event sedan 2001 vilket ger en leveranssäkerhet i särklass. Med våra egna resurser och via våra nätverk kan vi erbjuda det bästa när det gäller kringbehov som teknik, catering, logi, föreläsare och artister. Små mötesgrupper eller stora konferenser spelar mindre roll, vårt mål är alltid att leverera över era förväntningar!
www.cajamevent.se

Boda Borg Karlskrona

Boda Borg, Karlskronas, kanske, häftigaste upplevelse. Öppet året runt och åldern har ingen betydelse. Våra besökare är allt från 7 år upp till 80 årsåldern. Huset består av 23 olika Questar (banor) med över 75 olika utmaningar på 2.500 kvm fördelade på två olika våningsplan. I huset finns också restaurang, café, konferensrum och omklädningsrum. Totalt sväljer anläggningen 300 personer samtidigt!
Året på Boda Borg har sina olika säsonger, trots att det finns besökare i alla kategorier och målgrupper året runt. I maj-juni har vi vår fantastiska ”skolresesäsong”, i juli och halva augusti kommer alla turister, i månadsskiftet okt/nov bygger vi om hela anläggningen till ett ”spökhus” med levande spöken. För alla företagsgrupper är december julfesternas tid, april/maj är det vår –och sommaravslutningar samt i sept/okt upplever vi alla Kick Off:er. Givetvis har jullov och vinterlov sin speciella grupp den också. Så hela året går med massor av glada människor i olika konstellationer.
Vi har besökare från hela södra Sverige, skåne, halland, småland och blekinge. Mängder av tyskar och polacker har hittat ett ställe som man inte kan hitta dess like i sitt eget land. Det är inte ovanligt att grupper åker 50 mil enkel resa samt en båttur för att komma till oss. Sedan har vi gruppen från hela Sverige som har varit på ett annat Boda Borg (finns 8 olika Boda Borg i Sverige) och nu vill prova på ett nytt Boda Borg. www.bodaborg.se/karlskrona