Ett hav av möjligheter

För alla verksamheter inom Cajam-gruppen är mötet det centrala.
Mötet med och mellan människor, vilket ger både utbyte och utveckling.

Cajam

Cajam växer. Vi har skapat möten och events sedan 2001. Hos oss finns en fantastisk mix av nytänkande och erfarenhet. Vi har ett antal olika aktiviteter såsom Kreativa Uppdraget, Dinner Games, Äventyrs- och Teambuildingbanor m.m. Vi ser till så att olika grupper får föreläsare och artister. Vi hjälper människor att ta steg vidare genom coaching och givetvis har vi en certifierad coach i företaget. På vår mötes- och eventsida möter vi närmare 50.000 personer varje år.

Gullberna Park Konferens & Logi

Karlskronas största konferensanläggning med 11 olika lokaler i storlek mellan 10 – 220 personer. Vi har investerat i den modernaste tekniken i våra lokaler. Alla ligger i nära anslutning till restaurangen. Som krydda på moset har vi Torpet, där stora och mindre aktiviteter och fester anordnas och ofta avslutas kvällen med en dans på den ”gamla” dansbanan!
Vårt boende har 60 bäddar fördelade i enkel- dubbel och flerbäddsrum. Alla med TV och WiFi. Gemensamt kök, bad och toalett. Rent och fräscht och hög beläggning. www.gullbernapark.se

Klassäventyret.se

Klassäventyret.se är en samlingsportal för våra skolresor. Här ligger ett stort antal paketresor, men också möjligheten att boka en unik skolresa med egen prägel. Närmre 10.000 skolbarn bokar sin skolresa genom den här sidan varje år. www.klassäventyret.se

Säljö Äventyr

Säljö Äventyr är en fantastisk anläggning på vår paradisö. Här delar vi upp säsongen i tre delar. För- och eftersäsong samt sommarsäsong. Under sommarsäsongen bedriver vi barnkoloniverksamhet på uppdrag. Totalt kommer det då 220 barn uppdelat på 3 perioder. Barnen är mellan 7-16 år.

Under för och eftersäsongen kommer föreningar och skolor ut till ön för boende, och aktiviteter. Totalt finns 110 bäddar. Här finns också samlingssal, matsal, fotbollsplan, tillgång till båtar och kanoter, drakbåtar, äventyrsbana och mycket, mycket annat. Ett besök utan bad och äventyrsbanan är inget riktigt besök!
Vi har öppet anläggningen mellan den 1 maj – 31 oktober. www.saljo.se

Säljö Udde

Säljö Udde, Skärgårdens pärla! Ett unikt ställe i skärgården som bara är i sin linda. Här finns restaurang, gästhamn och boende. Boende i stuga eller vandrarhem.

Under sommarmånaderna har vi upp till 20 olika evenemangskvällar med revy, musik av både lokala och mer kända artister. Restaurangen är öppen dagligen under juni, juli och augusti för allmänheten. Före och efter har vi besök många grupper, stora som små, som vill ha en underbar dag eller en härlig kväll i en fantastisk miljö, god mat lagad av närproducerade produkter, samt kanske en spännande och ovanlig aktivitet. Vår lust och glädje smittar av sig på våra gäster.
Nära 9-10.000 personer besöker ”Udden” varje sommar. Att ta sig dit under högsäsong, går bra med bl.a. Skärgårdstrafiken som stannar ett antal gånger per dag vid vår brygga. www.saljoudde.se

Boda Borg Karlskrona

Boda Borg, Karlskronas, kanske, häftigaste upplevelse. Öppet året runt och åldern har ingen betydelse. Våra besökare är allt från 7 år upp till 80 årsåldern. Huset består av 23 olika Questar (banor) med över 75 olika utmaningar på 2.500 kvm fördelade på två olika våningsplan. I huset finns också restaurang, café, konferensrum och omklädningsrum. Totalt sväljer anläggningen 300 personer samtidigt!
Året på Boda Borg har sina olika säsonger, trots att det finns besökare i alla kategorier och målgrupper året runt. I maj-juni har vi vår fantastiska ”skolresesäsong”, i juli och halva augusti kommer alla turister, i månadsskiftet okt/nov bygger vi om hela anläggningen till ett ”spökhus” med levande spöken. För alla företagsgrupper är december julfesternas tid, april/maj är det vår –och sommaravslutningar samt i sept/okt upplever vi alla Kick Off:er. Givetvis har jullov och vinterlov sin speciella grupp den också. Så hela året går med massor av glada människor i olika konstellationer.
Vi har besökare från hela södra Sverige, skåne, halland, småland och blekinge. Mängder av tyskar och polacker har hittat ett ställe som man inte kan hitta dess like i sitt eget land. Det är inte ovanligt att grupper åker 50 mil enkel resa samt en båttur för att komma till oss. Sedan har vi gruppen från hela Sverige som har varit på ett annat Boda Borg (finns 8 olika Boda Borg i Sverige) och nu vill prova på ett nytt Boda Borg. www.bodaborg.se/karlskrona